Mainostoimisto Pentti Koppinen Oy

Teen nämä taidemyynnit yritykseni nimissä. 

Y-tunnus 1070863-5

Osoite: Lahtelankatu 15, 74120 Iisalmi

Puh. 0440 676 518

kauppa@taidekoppinen.fi

www.vanhatpuutalot.fi

Tarinani

Pentti Koppinen, eläkeläinen.

Minun tie "taiteilijaksi" on lyhyt. Lapsena ja opiskeluaikoina piirtelin paljon ja jopa maalasin öljyväreillä. Aikuisikäisenä työelämässä en enää taiteillut, mutta mainosala sivusi visuaalisuutta. Valokuvauksen aloitin jo nuoruudessa ja se on pysynyt harrastuksena koko ajan.

Uuden kipinän sain, kun pari vuotta sitten piirsin lapsen lapselle synttärikirjan. Huomasin, että tämä on mukavaa. Syksyllä 2019 otin ensimmäisen kerran vesivärit esille. Keväällä 2020 oli maalattu jo satoja töitä, presidentit, naisministerit, kuuluisuuksia...

Innostuin vanhoista puutaloista. Ne olivat hyviä maalauskohteita. Aluksi etsin sellaisia pihoja, joissa oli paljon tavaraa ja romua. Sitten siirryin kaupungin tunnettuihin rakennuksiin. Siinä samalla syttyi ajatus muiden kannustuksesta omasta näyttelystä.

Mainos- ja markkinoitialan ihmisenä alkoivat ajatukset pyöriä. Miksen tekisi tästä myös kirjaa. Olin taittanut aiemmin useita kirjoja, joten niiden tekeminen oli tuttua. Nyt ollaan tässä, postikortit painettu, näyttely kohta pidetty ja kirjan tekeminen aloitettu.

Tarkemmin olen kertonut urastani täällä https://vanhatpuutalot.fi/mina/